Torgunderhållning Tuve Torg
Lördag 25 maj – Tuve Torg

Info

Plats
Tuve Torg
Pris
fri entre
Tid
11:00
Datum
lör 25 maj
Sommarunderhållningen bjuder på gemenskap och kulturupplevelser för alla åldrar under årets ljusaste månader – och det är fri entré till allt.

Torgunderhållning på Tuve Torg, klockan 11-14. Konferencier: Karin Klingenstierna

Medverkande:

Sister Soul

Sister Soul är en ny konstellation bestående av 4 av Sveriges främsta sångerskor och band under ledning av kapellmästare Dan Lindén. Dan hade arrangerat ett Stevie Wonder medley och frågade Lollo Gardtman, Kajsa Borg, Kirsti Lucena och Sofia Jung om de ville sjunga in det tillsammans. Inspelningen genomfördes och resulterade i ett youtubeklipp som fick mycket bra respons och spreds i sociala medier. Detta gav mersmak och ett helt nytt band bildades; Sister Soul.

Fjällornas trio

Fjällornas trio är ett göteborgsbaserat band bestående av de tre musikaliska ”fjällorna” Elin Ljungqvist, Stina Ekvall och Hilda Esping. Förutom trestämmig sång spelar de fiol, kontrabas och gitarr. Den musikaliska menyn består främst av 1940 –60-talsmusik.

Sipa Lipa Lakritspipa/Big Wind

Barnteater 4-9 år

”Summa summarum sexton sardiner hoppar i havet när solen skiner”

Lennart Hellsings texter med melodier av Knut Brodin har glatt Sverige i decennier. Ordlekar, härliga figurer och roliga rim. Många texter har blivit visor och klingar fint i den svenska sångskattkistan. ”Herr Gurka”, ”Krakel Spektakel” och ”Dinkeli dunkeli doja” för att nämna några. Ola Karlberg framför tillsammans med pianisten Johanna Nordström en hel rad av dessa barnvisor på ett lätt och lekfullt vis. Artister och publik hjälps åt, helt i Lennart Hellsings anda!

 

Du kanske även gillar

Musik / Orkester
fri entre

TEST! EJ AKTUELLT UTBUD! Helsingborg Drumcorps Tor 21 Maj – Trädgårdsföreningen

Musik / Torgunderhållning
fri entre

TEST! EJ AKTUELLT UTBUD! Torgunderhållning Wieselgrensplatsen Lör 23 Maj – Wieselgrensplatsen

Musik / Torgunderhållning
fri entre

TEST! EJ AKTUELLT UTBUD! Torgunderhållning Axel Dahlströms Torg Mån 25 Maj – Axel Dahlströms Torg