SommarEstrad på Slottsskogsteatern
Söndag 8 juli – Slottsskogsteatern

Info

Plats
Slottsskogsteatern
Pris
fri entre
Tid
14:00
Datum
sön 8 juli
Söndagar på Slottsskogsteatern. Sommarunderhållningens äldsta programpunkt som varit med nästan från starten 1946. Programledare är Toby Magnusson som tillsammans med Thomas Sällströms trio bjudit in en härlig blandning gästartister.

Söndag 8 juli
Toby Magnusson med Thomas Sällströms trio och gästartisterna Negar Zarassi och Björn Karlsson.

Negar Zarassi är en svensk operasångerska som förutom en vacker röst besitter goda tekniska sångkunskaper, stor utstrålning och sceniska närvaro som är stark och påtaglig för alla som ser henne uppträda. I hennes repertoar finner man en bred variation och hon rör sig skickligt mellan olika genrer som visa, musikal, operett, jazz och opera. Hennes personliga ton berör och har lett till många fina möten med publiken genom åren.

Björn Karlsson är kanske en doldis för många men  de som hört honom live glömmer honom inte! Björn stoppade munspelet i kavajfickan och lämnade Västerås i början av 1980-talet, sedan dess har han blivit Göteborg trogen och förgyllt många konserter och jam med sin musik. Han har spelat med artister som Anders Widmark, Rebecka Törnqvist, Kjell Öhman och Claes Jansson.

Längd: ca 60 minuter

Thomas Sällströms trio:
Juri Viik
Leif Nyström
Magnus Hellsberg
Thomas Sällström