Hjällbokalaset
Lördag 18 maj – Hjällbo Torg

Info

Plats
Hjällbo Torg
Pris
fri entre
Tid
14:00
Datum
lör 18 maj
Välkommen till en heldag med festligheter, musik och lokala akter när Hjällbo centrum förvandlas till festplats för alla åldrar! Hjällbo torg, klockan 14-19. Konferencier: Sewilius Berg

Medverkande:

Simone Moreno

Den brasilianska sångerskan Simone Morenoär kanske mest känd för Timbuktu-duetten ”Vem pra Bahia (Vi drar till Malmö)”, men har även varit med i Melodifestivalen med låten ”Aiayeh”. Hon har sjungit för både Paul Simon och Gilberto Gil på Polarpriset, synts i Håkan Hellström-filmen ”Känn ingen sorg” och teve-hyllat Drottning Silvia, som fyllde 70 år. Simone turnerar flitigt runt i Skandinavien, Europa och världen med sitt band Os Lourinhos på klubbar, konserthus och festivaler med sin helt egna mix av afrobrasiliansk pop, reggae, soul, samba och nordiska influenser.

Sister Soul

Sister Soul är en ny konstellation bestående av 4 av Sveriges främsta sångerskor och band under ledning av kapellmästare Dan Lindén. Dan hade arrangerat ett Stevie Wonder medley och frågade Lollo Gardtman, Kajsa Borg, Kirsti Lucena och Sofia Jung om de ville sjunga in det tillsammans. Inspelningen genomfördes och resulterade i ett youtubeklipp som fick mycket bra respons och spreds i sociala medier. Detta gav mersmak och ett helt nytt band bildades; Sister Soul.

m.fl.

 

Du kanske även gillar

Musik / Torgunderhållning
fri entre

Torgunderhållning Wieselgrensplatsen Tor 23 Maj – Wieselgrensplatsen

Musik / Torgunderhållning
fri entre

Torgunderhållning Axel Dahlströms Torg Lör 25 Maj – Axel Dahlströms Torg

Barnteater / Musik / Torgunderhållning
fri entre

Torgunderhållning Tuve Torg Lör 25 Maj – Tuve Torg