Angeredsdagen
Fredag 29 juni – Angereds Stadspark

Info

Plats
Angereds Stadspark
Pris
fri entre
Tid
16:00
Datum
fre 29 juni
En dag för hela familjen som inte får missas! Vi bjuder på musik, barnteater och mycket mer. Bered er för en heldag vid Angereds Stadspark.

Angereds Stadspark
Klockan 16.00-19.30

På scen:

Slim Prince
Eller Prince Olumuyiwa Alalu är en live performer  och entertainer av rang. När han kom till Göteborg som 16-åring från hemlandet Nigeria dröjde det inte länge till han började hänga med Enver Ramirez, Kapten röd och de andra från Majornas reggae-klick. I en intervju för Djungeltrumman 2016 beskriver Slim Prince sin relation till musiken så här:

“Jag lärde mig sjunga i kyrkan, sen på gatan, och varje gång jag gör det känner jag ingen smärta, det är som en drog. Jag känner mig inte låst, jag känner mig ensam och fri när jag sjunger. Som en president över hela världen. Hela min musik, min stil, handlar om att man ska må bra – good vibes du vet. De flesta går runt och är stressade i jobbet, och Topp Ikväll handlar om att inte tänka inte så mycket, om att stänga av det där och bara lyssna på beatet.”

Världens band
Få band, om ens något, kan mäta sig med världens band när det kommer till mångfald – tretton musiker från sex länder och tre kontinenter. Tillsammans har de turnerat i Europa de senaste fyra åren.
Säckpipor från Galicien, senegalesisk ora, skotska melodier och indisk sång är bara några exempel på vad bandet blandar till den musik de kallar Transglobal Roots Fusion.

Till Havs med Bröderna Sjöström Barnföreställning från 2 år
Musikteater för barn där nykomponerad musik blandas med välkända barnsånger från bland annat Pippi Långstrump.
Följ med bröderna Sjöström – tre pensionerade sjömän i sina bästa år – när de ser tillbaka på livet till havs med hjälp av en magisk seglarsäck full av minnen. Levande musik som svänger blandas med sång, dans och en hel del humor. En föreställning som uppmanar till att göra det man verkligen vill – innerst inne.

Föreställningen innehåller en del interaktiva moment där publiken får uppleva handlingen genom att själva delta i berättelsen.

Konferencier: Teddy Paunkoski